Uw persoonlijke Millows kalender

Een kalender die door jou persoonlijk in te vullen is met alle bijzondere momenten die staan gepland voor de komende tijd.

Om ervoor te zorgen dat de kalender ook persoonlijk blijft vragen we je om vooraf eenmalig een account aan te maken. Dit heeft als voordeel dat je herinneringen ontvangt voor de momenten die zijn opgeslagen in je persoonlijke kalender. Op deze wijze wordt de kans op het vergeten van een bijzonder moment heel klein en heb je altijd op tijd een speciaal cadeautje in huis.
Ben je net iets te laat of zelf niet aanwezig bij dit speciale moment, dan kan het cadeautje ook direct worden verzonden naar de ontvanger. Laat bij de cadeau-service onder: 'kaartje met tekst' de tekst achter die je graag op de kaart wilt zetten en wij schrijven met de hand jouw boodschap erop!

Op het moment dat je een persoonlijk account hebt aangemaakt voor Millows kunt je genieten van deze diverse mogelijkheden. Daarnaast spaar je hartjes bij elke bestelling die je doet bij Millows. Bij 9 hartjes is je spaarkaart vol en ontvang je €2.50 korting op je eerstvolgende bestelling. ♥