Menu
0
Unieke cadeautjes, met liefde gemaakt
Met zorg en aandacht verpakt
Voor jezelf, of voor een ander!
22Apr2021
De Indonesische woonstijl vertaald in de  musthaves voor jouw interieur

De Indonesische woonstijl vertaald in de musthaves voor jouw interieur

De Indonesische woonstijl vertaald in de musthaves voor jouw interieur

Een nieuwe twist in je interieur of een lege wand of hoek? Wij hebben in de winkel en online prachtige vervaardigde items om deze stijl toe te passen. Maar waar begin je? En wat past bij jou persoonlijke smaak?

Hier geven we een aantal tips om een stukje Indonesië naar jouw interieur te halen.

 

Teakhouten ornamenten en meubels

Veel items in onze winkel en online zijn gemaakt van teakhout. Teakhout kenmerkt zich door de stevigheid en kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden.

Aan de muur en in de vensterbank

Geef je vensterbank een upgrade met een teakhouten ornament. Een teakhouten dier, hart of zon, in de winkel en online hebben we voor ieder wat wils!

Hang bijvoorbeeld een rond rotan vloerkleed aan de muur of hang een schaal aan de muur. Dit geeft meteen een toffe twist aan een kale muur.

Upgrade de bank

Je bank is vaak een belangrijk meubelstuk in je huis en geeft al snel je persoonlijke smaak weer. Nog een prima bank? Maar uitgekeken op de look? Een paar nieuwe kussens geven meteen een hele andere look en feel. Een tof macrame geknoopt kussen of sierkussen van raffia, combineer de materialen en kleuren voor een speels effect.

Manden als opbergers

Bewaar je tijdschriften, kleden of speelgoed in een mooie gevlochten mand. Praktisch en het staat meteen gezellig in je woonkamer of slaapkamer. Of gebruik de manden een decoratieve pot voor een plant. Onze manden zijn er in verschillende kleuren en maten. Ook de manden komen uit Indonesie.

Groene touch

Haal ook een stukje natuur uit Indonesië naar je woonkamer door planten te gebruiken. Centreer een aantal planten bijvoorbeeld op een kast bij elkaar of wissel af met bijvoorbeeld een grote palm een bamboo plant of ga voor hangplantjes aan een kast of rek.

Natuurtinten

Door materialen en kleuren met elkaar te matchen wordt het persoonlijk. Neem bijvoorbeeld het natuurlijke materiaal teakhout in combinatie met industrieel zwart metaal. Dit geeft meteen een stoere look aan je interieur. Of combineer teakhout juist met pasteltinten voor een wat zachter interieur.

Mocht je in de gelegenheid zijn om in Zwolle langs te komen in de winkel, denken we graag met je mee met de styling van je interieur en hopen we je te kunnen inspireren met onze winkel!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste een reactie!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.