Registreren Mijn Millows


* is verplicht

Heb je al een account? Log dan gauw in!


* is verplicht
Over Millows

Al 12 jaar werk ik samen met mijn ondernemende familie. We steken elkaar aan en de feestdagen zijn het gevaarlijkst als alle ideeën samen komen aan de keukentafel! Ongeveer 5 jaar geleden vertelde het het schoonzusje van mijn broer over een productje dat zij had ontwikkelt, GeluksWolkje.
Een lief, klein cadeautje om iemand geluk te wensen in een bepaalde situatie, of zomaar.. leuk voor aan je sleutelbos! Geweldig!
We lieten we de wolkjes produceren, timmerden we aan de weg om de wolkjes in de Wholesale aan te bieden en is de webshop een succes!


Toch verdiende het concept nóg meer! Een klein cadeautje versturen naar jezelf of iemand anders met een klein kaartje erbij.
Als ik zelf cadeautjes kocht, noteerde ik het product en het merk in een schriftje. Soms hele ideeën daarbij, gevraagde sokken voor een verjaardag werd een heel sokkenpakket en alleen geld geven was geen optie! Het gaat niet om de grote dingen in het leven maar om de kleine inside happiness momentjes waar we kosteloos gebruik van kunnen maken. Een lach, een knuffel, de spontane goedemorgen op het station.. dat voelt fijn.


Afijn, Millows :-) De grote zus van gelukswolkje.nl. Een droom die uitkomt om alle opgespaarde ideeën, merken en producten te kunnen showen!
Herken je het moment dat er onverwachts een envelop of klein pakketje in de brievenbus zit? Niet kosteloos :-) maar we proberen voor ieder wat wils en in alle prijs categorieën producten aan te bieden. Heb je ideeën voor ons concept? Let us know, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe must haves!


Liefs,
Mariël en het team van Millows