Registreren Mijn Millows


* is verplicht

Heb je al een account? Log dan gauw in!


* is verplicht
Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat de bestelling wordt geleverd?

Dat is de volgende dag, mits je voor 16:00 de bestelling hebt geplaatst & als de postbode meewerkt :-) We kunnen er geen garantie op geven met brievenbuspost maar bij ons gaat de bestelling dezelfde dag weg. Mocht je de bestelling naar Belgie (of een ander land) willen versturen, houd dan rekening met afwijkende levertijden.  

Je kunt per bestelling ook een ander afleverdatum aangeven. Handig om de verjaardag van je verre nicht uit Maastricht volgende week niet te vergeten en alvast de bestelling te plaatsen. Let op; bestellingen geplaatst op zon of feestdagen worden NIET ingepakt op die dagen en dus de dag erna ook niet geleverd. Dit is dan de eerst volgende werkdag, of zaterdag.    

* LET OP: in de decembermaand gelden afwijkende levertijden door de drukke tijden bij PostNL. Op de volgende link staan de wijzigingen op een rijtje: www.postnl.nl/klantenservice/bezorging-en-ontvangst/postbezorging-rond-de-feestdagen/  


Ik kan ondanks de vele cadeautjes op jullie site toch niet vinden wat ik zoek, kan ik daar hulp bij krijgen?

Altijd! Onze passie ligt bij het bedenken van originele cadeautjes, dan wel niet samengestelde pakketjes. We helpen graag bij het bedenken, meedenken en creëren van je persoonlijke cadeau! Mail naar info@millows.nl

 
Kan ik producten ook aan elkaar koppelen?

Momenteel is het in de shop nog niet mogelijk om pakketjes samen te stellen (Millows 2.0) Heb je inspiratie of leuke ideeën om onze producten samen te voegen tot 1 cadeautje, maar staat dit niet in de webshop? Laat het ons weten via info@millows.nl en we maken er iets leuks van!

 
Kan ik het product ook direct versturen naar diegene waar het cadeautje voor is?

Ja, daar ligt onze kracht. Het versturen van een cadeautje direct naar de persoon voor wie het is, de verassing is daarmee optimaal!

 
Worden de cadeautjes allemaal ingepakt?

Ja daar doen we iedereen, inclusief onszelf, een groot plezier mee! Ook als het voor jezelf is zonder cadeau service dan zorgen we voor een mooie beleving. Als je kiest voor cadeau service dan pakken we het met extra aandacht in. Tevens heb je dan ook de mogelijkheid om er een kaartje met persoonlijke tekst aan toe te voegen!

 
Worden er extra kosten in rekening gebracht op het moment dat ik kies voor cadeau service?

Ja, hiervoor vragen we een extra bedrag van €1,00 per cadeautje om ervoor te zorgen dat het met extra aandacht wordt ingepakt. Daarnaast heb je bij de cadeau service ook de mogelijkheid om het cadeautje persoonlijk te maken door een kaartje met eigen boodschap toe te voegen.

Worden er bij het plaatsen van een bestelling verzendkosten in rekening gebracht

Ja, als je onder de €20 een bestelling plaatst, betaal je verzendkosten per bestelling per adres, 0.99 cent.